Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

A Star is Born 2018 in romana

0
( High Definition )
Advertising
Loading...A Star is Born 2018 2018 online subtitrat in romana hd

A Star is Born 2018 film online subtitrat in romana – S-a nascut o stea 2018 un film online 2018 de calitate, care cu siguranta va ajunge VA URMA pe locul 1 in topurile din intreaga lume.

Jackson se recuperează în reabilitare, unde dezvăluie consilierului său că a încercat să se sinucidă ca adolescent. Îi cere scuze lui Ally pentru comportamentul său și se întoarce acasă. Ally dorește să-l aducă pe Jackson să joace cu ea pe piciorul european al turneului ei; Rez refuză, determinând-o pe Ally să anuleze restul turneului, astfel încât să poată avea grijă de Jackson.

Rez, ulterior, se confruntă cu Jackson, informându-l despre decizia lui Ally de a-și anula turneul și de al acuza de reținerea lui Ally. În acea seară, Ally se află la Jackson și îi spune că eticheta și-a anulat turneul, astfel încât să se poată concentra asupra albumului din al doilea. Jackson promite că va veni la concert în acea seară, dar după ce pleacă Ally, el se blochează în garaj.

Ally devine inconsolabil după moartea lui Jackson. Ea este vizitată de Bobby, care explică faptul că moartea lui Jackson era vina lui și nu a ei. Ally are o melodie pe care Jackson a scris-o dar nu a interpretat-o niciodată și a decis să o cânte la un concert tribut, unde se prezintă ca Ally Maine (“Nu voi mai iubi din nou”). Vizionati cu incredere A Star is Born 2018 film online subtitrat in romana.

 

A Star is Born 2018 film online subtitrat in romana

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?