Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Annihilation 2018 online subtitrat

0
( High Definition )
Advertising
Loading...

Intrati si vizionati GRATIS si la o calitate HD, Annihilation 2018 online subtitrat in romana, un film foarte bun.

La sediul guvernului S.U.A. pe o coastă de sud, profesorul de biologie celulară și fostul soldat al armatei americane Lena suferă o dezbatere în carantină despre o expediție într-o anomalie numită “Shimmer”, din care ea și soțul ei sunt singurii supraviețuitori.

Într-o retrospectivă, soțul Lenei, soldat al Armatei Special Forțelor, care se nummeste Kane, se întoarce fără avertisment acasă după ce a dispărut într-o insarcinare cu aproape un an în urmă. Nu-și amintește nimic din acel timp și devine brusc foarte bolnav. O forță de securitate guvernamentală interceptează Lena și Kane pe drum spre un spital și le aduc în zona X, aproape de locul unde un câmp electromagnetic strălucitor a început să se răspândească cu trei ani în urmă. Psihologul Dr.

Ventress recrutează Lena în proiect, explicând că echipele militare, inclusiv una cu Kane, se aventurează în Shimmer pentru a ajunge la un far, unde a apărut pentru cea dintai dată strălucirea. Nimeni, cu excepția lui Kane, acum într-o comă, sa întors vreodată. Lena se alătură Ventress pe o expediție de cercetare compusă din ei, fizicianul Josie Radeck, antropologul Cass Sheppard și paramedicul Anya Thorensen. Lena nu îi dezvăluie coechipierilor, în afară de Ventress, că Kane este soțul ei. Annihilation 2018 online subtitrat in romana hd este un film uluitor.

Tehnologia de orientare eșuează, echipa uită perioade extinse de timp, iar un aligator mutant îl atacă pe Josie. Echipa o salvează și află că aligatorul prezintă semne de hibridizare cu un rechin. La o bază militară abandonată, echipa descoperă dovezi ale expediției lui Kane. Videoclipul de pe un card de memorie arată că Kane a deschis un membru al expeditiei vii pentru a arăta că ceva din el se mișcă.

Annihilation 2018 online subtitrat in romana

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?
 

“Annihilation 2018 online subtitrat” Movie 1 Comment .
  1. Dan - 3 luni

    Este vorba de un biolog care se angajează voluntar să conducă o expediție într-o zonă de mediu periculoasă, după ce soțul ei iese din zona grav rănit și singurul supraviețuitor al expediției sale. Se bazează pe romanul, cu același nume, de Jeff VanderMeer. Filmul îl numește Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny și Oscar Isaac. A obținut recenzii pozitive aproape în unanimitate de la critici, dar a avut și o performanță foarte slabă la un test de screening (care a determinat o lansare Netflix în străinătate, în loc de una teatrală). Cred că filmul este o capodoperă SF foarte închisă și bizară, și de asemenea văd de ce o mulțime de oameni nu-i vor place.

    A trecut un an de când o echipă de soldați a intrat într-o zonă de dezastru ecologic și nu sa mai întors niciodată. Un soldat, numit Kane (Isaac), reapare dintr-o dată, spre descurajarea disperată a soției sale biologi Lena (Portman), dar nu-și amintește de unde a fost sau cum a ajuns acasă. Apoi are o urgență medicală bruscă și este urcat într-un spital. Într-o încercare de ai ajuta, Lena decide să se alăture unei echipe de oameni de știință, pe o expediție înapoi în zona de mediu. Lucrurile, desigur, nu merg așa cum am planificat.

    Filmul este foarte hauntingly beautiful, și este evidențiat în special de un scor incredibil de bântuitor, și unele vizuale uluitoare. Povestea este interesantă, dar este cu siguranță înceată, iar punctul culminant este mult mai mult o plată intelectuală decât o scenă de acțiune spectaculoasă (pe care mulți spectatori ar putea să o speră). Deci, cu siguranță pot vedea de ce unii oameni ar urî acest film, dar mi-a plăcut. Este una pe care cu siguranță nu o voi uita niciodată în curând, și este minunat să văd Natalie Portman (vechea mea actriță preferată) din nou în formă de top!