Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Crazy Rich Asians 2018 online subtitrat in romana

0
( High Definition )
Advertising
Loading...Crazy Rich Asians 2018 online subtitrat in romana pare a fie un film incredibil si o victorie uriașă pentru reprezentare
Filmul prezinta scrisoare de dragoste către asiați occidentali care trăiesc într-o lume care până acum le-a ignorat în mare măsura.
În aceeași zi a fost lansată primul trailer pentru asiați Crazy Rich, filmul a avut loc la Los Angeles.

Multi oameni norocosi au fost invitați la eveniment, la care au participat, de asemenea, mulți dintre cast, inclusiv vedetele Constance Wu , Henry Golding și actrita Gemma Chan. Și reacțiile la film au fost covârșitoare pozitive.

Multe laude pe tema comediei romantice Crazy Rich Asians 2018 subtitrat in romana hd de pe social media, după ce screening-ul sa încheiat, subliniind importanța reprezentării și cât de mult însemna pentru ei la nivel personal, precum și declararea filmului în sine:
Hollywoodul a fost reticent în a da o șansă poveștilor est-asiatice și sud-est-asiatice. Dar o comedie seducatoare, plină de mulțime, urmărește conducerea US TV în a-și aduce vocile pe ecran
 Linii moștenitorilor din Singapore … Henry Golding, Sonoya Mizuno și Constance Wu în asiatici nebuni bogați.Am fost pe degetele de la picioare în așteptarea pentru asiatici Crazy Rich, deoarece Entertainment Weekly a pus in prim plan vedetele filmului, Constance Wu și Henry Golding, pe coperta sa inca din noiembrie. Este vorba de 25 de ani de la saga de familie chinezo-americană a lui Wayne Wang, Clubul Joy Luck și, de atunci, Hollywood a evitat, în mare parte, punerea în scenă a povestirilor sud-est-asiatice (SEA) și est-asiatice (EA). Dar trailerul seducător și amuzant al filmului sugerează că va marca un moment important pentru prezența ambelor comunități în mainstream.

Regizat de John M Chu, adaptarea celei mai bine vandute carti a lui Kevin Kwan, filmul portretizeaza viata opulenta a asiaticiilor din sud-estul tarii, prin lentilele conventionale, comerciale ale comediei romantice. Actorul Wu, cel mai bine cunoscut pentru rolul său în sitcom-ul american Fresh Off the Boat, joacă rolul unui profesor de economie care călătorește cu prietenul sau Nick (actorul australian-malaysian Golding) în Singapore pentru a participa la nunta celui mai bun prieten,fiind fiul celor mai bogate familii din oraș („Prințul William al Asiei”, așa cum îl numește el). Rachel trebuie să navigheze în lumea dinamică a elitei bogate din Singapore și să evite limba cicalitoare a mamei lui Nick, Eleanor (Michelle Yeoh), care, în cuvintele prietenului lui Rachel, jucat de comicul Awkwafina, o considera o banană nerafinată: galben în exteriorsi alba în interior.
Ca o femeie chineză jumătate născută în Hong Kong înainte de predare, modelele de rol de etnie proprie erau extrem de limitate în cinematograful principal. Disney’s Mulan din 1998 (care în prezent se transformă într-o caracteristică live-action), rămâne o parte importantă, dacă eronată, a educației mele. Lipsa persistentă a povestirilor SEA / EA și a pasiunilor negative și a stereotipurilor negative – pe care le-am descoperit în artă – au determinat producătorii să considere că povestile noastre sunt „prea riscante”. Cu toate acestea, în ultimii ani, aceste probleme au început să fie abordate.
Dezbaterile publice în jurul valorii de albirea și stereotipurile și marginalizarea minorităților pe ecrane și pe scenă au, în final, un impact. In Crazy Rich Asians 2018, Yuan Ren a vorbit despre daunarea „imaginii bărbaților chinezi ca persoane cu deficiențe sexuale”, un stereotip pe care sunt fericit să-l raportez, pare să fi fost schimbat în acest film pentru inteligent și sexy (vedem câteva torsuri impresionant tonifiate ale bărbatului nostru asiatic conduce in masina). Dar asiatici nebun bogați nu a fost fără controverse. Au existat critici privind distribuirea lui Golding, pe care unii au afirmat că „nu era suficient de asiatic” (actorul a fost forțat să-și apere propria moștenire), în timp ce critica reprezentării sale de oameni în Singapore persistă. Indiferent, entuziasmul din jurul filmului a înecat majoritatea acestor voci negative. În Marea Britanie, avem încă un drum lung de parcurs. Începând cu luna decembrie, a avut loc o reacție virulentă împotriva actorului de comedie al lui BBC Three, „Chinese Burn”, care, în ciuda celor mai bune intenții, a reușit să întărească stereotipurile pe care se pretinde că le-a rupt.

În contrast, televiziunea americană a dus la creșterea reprezentării EA / SEA, cu spectacole care ne dau povestiri unice și diverse și acordăm prioritate turnării actorilor est-asiatici sau sud-est-asiatici. Doar pentru a numi câteva: Dr. Ken, Selfie, Maestru al nimănui, În Badlands, Andi Mack și Crazy Ex-Girlfriend. Ca un mare fan al romcomilor, sunt, de asemenea, entuziasmat de potențialul asiaților Crazy Rich, chiar dacă filmul nu se termină pe deplin ca un far de schimbare pe care comunitatea a sperat-o.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?