Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Jurassic World 2 (2018) online subtitrat in romana hd

0
( High Definition )
Advertising
Loading...

Jurassic World 2 online subtitrat Insula Nublar este celebra pentru tipurile celebre de specii dinozauri pe care le gazduieste. In Jurassic World 2 actiunea continua pe aceeasi insula cand un vulcan inactiv isi reincepe activitatea. Viata acestor creaturi este in pericol , acestia au ramas strict pe cont propriu. Se pare ca le-a mai ramas doar instinctul de supravietuire , de conservare a propriei specii. Se creeaza un peisaj dezastruos dupa ce acest vulcan erupe , iar totul pare sa fie fara sfarsit.

Odata ajuns grupul prestabilit cu misiunea de salvare reactiveaza dispozitivele de urmarire ale dinozaurilor , iar Owen decide sa porneasca in cautarea lui Blue ultimul Velociraptor care a reusit sa supravietuiasca , ADN-ul sau fiind de o importanta deosebita.
In timpul acestei operatiuni ei descopera de fapt ca nu totul decurge asa cum a fost planuit si ca soarta dinozaurilor ramane intr-un pericol constant deoarece unii dintre ei ajung sa fie vanduti sau exportati.

filmul American science-fiction care reprezinta continuarea celei de a 3-a parti de acum 3 ani pune in evidenta efectele speciale cat si imaginatia producatorului. Inventivitatea acestuia este cu siguranta capabila sa capteze atentia publicului. Prin aventura si suspansul provocat filmul se ridica la nivelul asteptarilor publicului.

Jurassic World 2 (2018) film online subtitrat

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?