Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Taxi 5 (2018) online subtitrat in romana hd

2
( High Definition )
Advertising
Loading...

Taxi 5 online subtitrat este continuarea lansata 10 ani mai tarziu a seriei 4. Sylvain Marot protagonistul acestui scenariu , inspector al politiei din Paris este considerat unul dintre cei mai buni politisti
din capitala, capabil sa prinda orice fel de raufacatori fara prea mare efort. Transferat cu forta in Marsilia si rugat de catre fostul inspector sef Gilbert acesta trebuie sa se ocupe de o banda de italieni care pareau sa fie de neoprit. Jefuitorii fiind foarte abili reusesc de fiecare data sa scape din orice cursa pe care politistii incearca sa le-o intinda demonstrand de fapt ca inteligenta lor este superioara departamentului de politie respectiv. Asadar acestia solicita ajutorului inspectorului Sylvain Marot. Marot fiind dezamagit de efectivele din Marsilia decide sa se ocupe de acest caz impreuna cu un prieten.

In urma efortului acestui inspector ziua ultimului jaf are sa se apropie. La intrunire este prezenta toata lumea fiind inclusi politistii corupti si echipa politiei municipale. Totul pentru a incheia cu dominatia acestor raufacatori.

In filmul actiunea si comedia se intrepatrund realizandu-se astfel un scenariu de succes. De asemenea se aloca o importanta deosebita a masinilor scumpe care joaca un rol foarte important in filmul culminand cu celelalte lucruri extravagante pe care filmul le aduce in prim plan.

Taxi 5 (2018) film online subtitrat

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?