A Wrinkle in Time 2018 online subtitrat in romana


Vizionati acum gratuit A Wrinkle in Time 2018 film online subtitrat hd in romana.
Meg Murry, în vârstă de 13 ani, se străduie să se adapteze la școală și la viața de familie de când tatăl său Alex, un om de știință renumit, dispăru în mod misterios în timp ce studiază astrofizica. Atât Meg, cât și mama ei Kate cred că a rezolvat problema existenței omenirii și a susținut că a fost teleportat în altă lume.

În timpul nopții, fratele mai mic al lui Meg, Charles Wallace, salută un străin într-o rochie albă mare numită doamna Whatsit în casa familiei Murry. Ea menționează tesseractul, un tip de călătorie pe care Alex a lucrat-o, este real și pleacă mai târziu. A doua zi, unul dintre colegii lui Meg, Calvin O’Keefe, se alătură lor să meargă la casa doamnei Who, o altă femeie ciudată care doar vorbește în citate și pare să o cunoască pe Charles Wallace.

Când Calvin se alătură Meg și Charles Wallace în curtea lor, doamna Whatsit apare cu doamna Cine și cu o altă femeie, Doamna Care, cea mai veche și apare ca un gigant. Cei trei se descoperă ca călători astrali și îl conduc pe Meg, Calvin și Charles Wallace printr-un tesseract care le duce pe o planetă îndepărtată care se nummeste Uriel.

Doamna Whatsit se transformă într-o creatură verde frumoasă și îi duce pe copii în atmosferă, unde văd o umbra întunecată cunoscută sub numele de IT. Doamna, care îi spune lui Meg experimentele tatălui său, a dus la capturarea lui de către IT, o entitate răuvoitoare planificând să preia universul. Câștigând încrederea femeilor, Meg și ceilalți tesser pe o altă planetă în cazul în care un visător cunoscut ca Happy Medium reside. Mai pe scurt, A Wrinkle in Time 2018 film online subtitrat este foarte bun.

Mediul fericit le arată că tatăl lui Meg este prins pe o planetă numită Camazotz, lumea de origine IT. Doamna care explică de asemenea IT-ul reprezintă toată lăcomia, furia, mândria,…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*