Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Avengers: Endgame 2019 online HD subtitrat in romana

Advertising
Loading...

Tony Stark s-a auto-exilat intr-o nava spatiala care cutreiera in nemarginitul spatiu, acesta inregistreaza un jurnal audio pentru Potts in care spune ca o parte din calatorie a fost dusa la final. Acesta a ramas fara apa si mancare, fara dorinta de a salva si ajuta oamenii. Thanos a facut exact ceea ce promisese ca o sa faca, acesta a redus la inexistenta jumatate din creeaturile vii din galaxie. Actiunea filmului se petrece dupa ce super-eroii au pierdut lupta impotriva lu’ Thanos.

Avengers: Endgame 2019 Film Online Subtitrat Romana
Vedem pe Capitanul Marvel care pluteste cu pumnii inflacarati, Thanos se afla in sufletul pietrei impreuna cu tanara Gamora care urla la acesta. Loki si Thor care se lupta impreuna cu Chitauri. Supereroii din Avengers: Endgame 2018 incep sa se mobilizeze in lupta cu Thanos, Stark ii da un nou scut lui Steve in sala tronului din Wakandan. La un moment dat, Tony, deschide o servieta portocalie cand Steve ii ofera acestuia o bratara iluminata care se dovedeste a fi o piatra a infinitului care a cazut de pe arma lui Thanos. Acesta ia piatra si o ataseaza costumului acestuia.

Hulk se antreneaza din greu la noua unitate SHIELD impreuna cu Black Widow si Steve. Steve observa ca Hulk se antreneaza non-stop si se intreaba care este motivul acestuia. Hulk ii raspunde acestuia folosind vocea lui Banner cu: “Revansa mea este foarte apraope, o simt!”

Avengers: Endgame 2019 online HD subtitrat in romana
Informatii despre film Adaugat acum 6 luni in urma
Avengers: Endgame 2019 online HD subtitrat in romana

Tony Stark s-a auto-exilat intr-o nava spatiala care cutreiera in nemarginitul spatiu, acesta inregistreaza un jurnal audio pentru Potts in care spune ca o parte din calatorie a fost dusa la final. Acesta a ramas fara apa si mancare, fara dorinta de a salva si ajuta oamenii. Thanos a facut exact ceea ce promisese ca […]

Genul: Actiune, Aventuri, Filme 2019, SF

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?