Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Deadpool 3 (2019) online HD subtitrat in romana

Advertising
Loading...

Deadpool 3 (2019) online HD subtitrat in romana nu are încă dată de lansare. Înainte ca filmul cu numărul trei al seriei să fie confirmat, vedeta filmului, Ryan Reynolds, și-a exprimat dubiile despre locurile pe care le-ar mai putea explora această franciză, spunând: „Eu simt că personajul, pentru ca el să poată funcționa corect în propriul lui univers, trebuie să îi iei totul. Și nu cred că putem face asta la nesfârșit cu el.” Deși planul era să îl vedem pe Deadpool făcându-i bucăți pe inamicii lui în viitoarele filme X-Force, Reynolds a explicat că o urmare unde personajul să fie pe cont propriu este exact lucrul de care are nevoie povestea pentru a se elibera de tot felul de bariere, și, în cele din urmă, să îl facă pe erou să continue să ne arate că poate face lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate realiza.

Oare asta înseamnă că timpul și călătoria în timp vor avea un rol mai important în numărul 3 al francizei? Ultima dată când am văzut-o pe Negasonic Teenage Warhead, repara mașina timpului lui Cable, pentru ca Deadpool să poată repara greșelile din trecut.

Informatii despre film Adaugat acum 7 luni in urma
Deadpool 3 (2019) online HD subtitrat in romana

Deadpool 3 (2019) online HD subtitrat in romana nu are încă dată de lansare. Înainte ca filmul cu numărul trei al seriei să fie confirmat, vedeta filmului, Ryan Reynolds, și-a exprimat dubiile despre locurile pe care le-ar mai putea explora această franciză, spunând: „Eu simt că personajul, pentru ca el să poată funcționa corect în […]

Genul: Actiune, Comedie, Sci-Fi

Tag-uri:

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?