Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Fast & Furious 9 (2020) online gratis subtitrat in romana

Advertising
Loading...

Fast & Furious 9 (2020) online gratis subtitrat in romana va fi urmat și de un al zecelea film. Deși trebuia să apară în aprilie 2019, recent a fost amânat pe 10 aprilie 2020, dar iată că acum aflăm că filmul va fi lansat pe 22 mai 2020. Deocamdată nu a existat nicio confirmare cu privire la care dintre actori se va întoarce în franciză, dar credem că este sigur să presupunem că Vin Diesel în rolul lui Dom, Michelle Rodriguez în cel al lui Letty și Chris Bridges se vor întoarce cu siguranță. După ce a lipsit în ultimul film, Jordana Brewster va reapărea în filmul cu numărul 9, în rolul surorii lui Dom, și va fi interesant cum va fi rețesută în poveste de către meșterii scenariști.

În ceea ce privește subiectul filmului, există zvonuri că povestea s-ar putea muta în spațiu. Deși poate suna ridicol, regizorul F Gary Gray a fost întrebat despre această posibilitate, iar răspunsul lui a fost următorul: „În spațiu? Ascultă, cu această franciză nu aș exclude nimic.” Nu există informații precise cu privire la acțiune, dar putem bănui că poate fi despre vânarea lui Cypher.

Informatii despre film Adaugat acum 2 luni in urma
Fast & Furious 9 (2020) online gratis subtitrat in romana

Fast & Furious 9 (2020) online gratis subtitrat in romana va fi urmat și de un al zecelea film. Deși trebuia să apară în aprilie 2019, recent a fost amânat pe 10 aprilie 2020, dar iată că acum aflăm că filmul va fi lansat pe 22 mai 2020. Deocamdată nu a existat nicio confirmare cu […]

Genul: Actiune, Aventura, Crima

Tag-uri: , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?