Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 2019 film HD subtitrat in romana

Advertising
Loading...

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 2019 film HD subtitrat in romana. Furios și iute: Hobbs & Shaw 2019 Online Subtitrat Romana este un spin-off al renumitei francize “Fast & Furious” in care actiunea se centreaza asupra diplomatului agent de securitate Luke Hobbs care formeaza o alianta neasteptata cu Deckard Shaw fost membru al armatei si al fortelor de elita operative.

In noul film Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 2019 Online Subtitrat Romana, apare un nou rau-facator care se nummeste, Brixton, care aparent este o fantoma. Acesta si-a modificat ADN-ul si trupul pentru a fi un super-om, el este rezistent la gloante, are o forta foarte mare.

Cand gurvernul american realizeaza cat de periculor este Brixton, acestia hotarasc ca au nevoie de cea mai buna echipa de urmarire din lume. Acestia il desemneaza pe Hobbs, membru al Serviciului de Securitate Diplomatic (DSS) pentru a forma si aduna acea echipa, totusi acestia au nevoie si de un om foarte priceput la lupte, inteligent si acela este Deckard Shaw.

Actiunea, scenele spectaculoase de lupta si cascadoriile cu masini sunt la tot pasul. Vizionare placuta!Informatii despre film Adaugat acum 6 luni in urma
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 2019 film HD subtitrat in romana

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 2019 film HD subtitrat in romana. Furios și iute: Hobbs & Shaw 2019 Online Subtitrat Romana este un spin-off al renumitei francize “Fast & Furious” in care actiunea se centreaza asupra diplomatului agent de securitate Luke Hobbs care formeaza o alianta neasteptata cu Deckard Shaw fost membru al […]

Genul: Actiune, Crima, Drama, Filme 2019

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?