Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Forever My Girl 2019 online subtitrat in romana

Advertising
Loading...

Filmul artistic Forever My Girl 2019 online subtitrat in romana, Vizioneaza povestea unui star al muzicii country care după un deceniu revine acasă la iubirea pe care o lăsase în urmă.

Liam Page este un bărbat care și-a părăsit mireasa în fața altarului, în favoarea faimei și averii. Cu toate acestea, chiar dacă Liam și-a construit o carieră frumoasă și a devenit un superstar al muzicii country, acesta nu a uitat-o niciodată pe Josie, dragostea sa adevărată, și nici rădăcinile sale sudice din comunitatea mică unde s-a născut și a crescut. Atunci când se întoarce în mod neașteptat în orașul său natal pentru înmormântarea celui mai bun prieten al său din liceu, Liam se confruntă brusc cu consecințele a tot ce a lăsat în urmă. Oare cum va gestiona Liam toate provocările?

Informatii despre film Adaugat acum 7 luni in urma
Forever My Girl 2019 online subtitrat in romana

Filmul artistic Forever My Girl 2019 online subtitrat in romana, Vizioneaza povestea unui star al muzicii country care după un deceniu revine acasă la iubirea pe care o lăsase în urmă. Liam Page este un bărbat care și-a părăsit mireasa în fața altarului, în favoarea faimei și averii. Cu toate acestea, chiar dacă Liam și-a […]

Genul: Drama, Filme 2019, Muzica, Romantic

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?