Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019 film subtitrat in romana

Advertising
Loading...

John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019 film subtitrat in romana. Unul dintre cele mai asteptate filme de actiune din luma mai este, John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019 Online Subtitrat Romana, aflat in regia lui Chad Stahelski si ii are in rolurile principale pe Keanu Reeves, Halle Berry.

Super-Asasinul John Wick este pe fuga din doua motive… el este vanat la nivel global deoarece pe acesta se afla o recompensa de $14 milioane de dolari pentru incalcarea termenilor unui contract, mai exact cea mai importanta regula din domeniul de activitate al acestuia: a lua viata cuiva pe teritoriul hotelului Continental. Victima era membru al “Inaltei Mese”, care a comandat contractul deschis al lui John. Wick trebuia sa fie deja executat, doar ca managerul hotelului Continental i-a oferit acestuia o ora pentru a reusi sa fuga de sentinta acestuia – statutul de membru revocat, exclus din toate serviciile si ignorat de catre alti membrii. John obisnuia sa ofere servicii industiriei pentru a sta in viata prin modul lui unic de a se lupta si de a ucide pentru a-si croi drumul inafara orasului New York.
Informatii despre film Adaugat acum 6 luni in urma
John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019 film subtitrat in romana

John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019 film subtitrat in romana. Unul dintre cele mai asteptate filme de actiune din luma mai este, John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019 Online Subtitrat Romana, aflat in regia lui Chad Stahelski si ii are in rolurile principale pe Keanu Reeves, Halle Berry. Super-Asasinul John Wick este pe […]

Genul: Actiune, Crima, Filme 2019, Thriller

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?