Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Pokémon: Detective Pikachu 2019 online HD subtitrat in romana

Advertising
Loading...

Pokémon: Detective Pikachu 2019 online HD subtitrat in romana.

Aventura din lumea pokemon revine pe marile ecrane cu filmul Pokémon: Detective Pikachu 2019 Online Subtitrat Romana, unde intr-o lume unde lumea vaneaza pokemoni pentru a-i captura si a-i arunca in lupta, un baiat intalneste un pokemon vorbitor si inteligent, care se nummeste Pikachu.

Pikachu incearca sa gaseasca o persoana care sa-l poata intelege cand vorbeste, dupa o lunga cautare, acesta da peste un baiat care chiar intelege ce spune. El ii propune baiatului sa faca o echipa, deoarece baiatul isi doreste sa-si gaseasca tatal disparut si cea mai mare dorinta a lui Pikachu este de a deveni un detectiv.

Aventura celor doi ii duce la situatii riscante si periculoase in care viata celor doi este in primejdie. Fantastica lume in care oamenii convietuiesc cu pokemonii este acuma posibila si chiar reala.
Informatii despre film Adaugat acum 7 luni in urma
Pokémon: Detective Pikachu 2019 online HD subtitrat in romana

Pokémon: Detective Pikachu 2019 online HD subtitrat in romana. Aventura din lumea pokemon revine pe marile ecrane cu filmul Pokémon: Detective Pikachu 2019 Online Subtitrat Romana, unde intr-o lume unde lumea vaneaza pokemoni pentru a-i captura si a-i arunca in lupta, un baiat intalneste un pokemon vorbitor si inteligent, care se nummeste Pikachu. Pikachu incearca […]

Genul: Actiune, Animatie, Familie, Filme 2019, Mister

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?