Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2019 online HD subtitrat

Advertising
Loading...

filmul Omul-Păianjen: În lumea păianjenului ni-l aduce in prim plan pe Miles Morales care oscileaza intre viata de student si viata de erou, aceea de a fi spider-man (omul-paianjen). Cu toate acestea, cand Wilson “Kingpin” Fisk foloseste un dispozitiv pentru “super-coliziune” care poate deschide cai de transportare catre alte universe, un alt spider-man apare dintr-o alta dimensiune. Peter Parker ajunge din intamplare in dimensiunea lui Miles. Parker se hotaraste sa il instruiasca pe Morales sa devina un erou mai bun, dar acestora li se alatura alti patru spider-man din “Spider-Verse”.

Spider-Man: Into the Spider-Verse Film Online Subtitrat Romana

Deoarece toate aceste dimensiuni care s-au ciocnit una de alta incep sa distruga Brooklynul, Miles trebuie sa il opreasca pe Fisk si sa ii ajute pe ceilalti oameni-paianjeni sa ajunga inapoi in propriile lor dimensiuni.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2019 online HD subtitrat
Informatii despre film Adaugat acum 4 luni in urma
Spider-Man: Into the Spider-Verse 2019 online HD subtitrat

filmul Omul-Păianjen: În lumea păianjenului ni-l aduce in prim plan pe Miles Morales care oscileaza intre viata de student si viata de erou, aceea de a fi spider-man (omul-paianjen). Cu toate acestea, cand Wilson “Kingpin” Fisk foloseste un dispozitiv pentru “super-coliziune” care poate deschide cai de transportare catre alte universe, un alt spider-man apare dintr-o […]

Genul: Actiune, Animatie, Aventuri, Comedie, Filme 2019, SF

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?